Υλικά
400 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
225 γρ νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
Εκτέλεση
σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την μαγιά, το αλάτι, και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά,
στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό και συνεχίζουμε να τα ανακατεύουμε ώσπου να γείνει ζυμάρι.
Σκεπάζουμε την ζύμη με ένα πανί και την αφήνουμε για περίπου μία ώρα να ξεκουραστεί.
Μετά παίρνουμε το ζυμάρι και το πλάθουμε για λίγο ακόμα και το απλώνουμε δίνοντάς του ένα στρογγυλό σχήμα,
Σε ένα τηγάνι λαδωμένο τοποθετούμε το ζυμάρι και το τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά (το τηγάνι το σκεπάζουμε)
γυρίζουμε το ζυμάρι και τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.
Καλή σας όρεξη