Υλικά για την ομελέτα
2 Αυγά
2 κσ γάλα
2 κσ ηλιέλαιο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ βάζουμε τα αυγά και το γάλα και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι όσπου να αφρατέψουν.
προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι (όσο θέλουμε).

Ζεστένουμε καλά ένα τηγάνι με το λάδι και ρίχνουμε μέσα την ομελέτα με τα αυγά που ετοιμάσαμε.
Την αφήνουμε για δύο λεπτα και στην συνέχεια την γυρίζουμε ώστε να τηγανιστεί και από την άλλη πλευρά.

Ετοιμάζουμε τον καφέ μας και τα σερβίρουμε.

Έίναι ένα πολύ καλό, απλό και γρήγορο πρωινό.