Υλικά
1 κοτόπουλο
5-6 πατάτες
2-3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
χυμό από ένα λεμόνι
1 φλ. καφέ λάδι

Για τη γέμιση
τυρί κίτρινο (Σε μικρά κομματάκια)
τυρί φέτα (Σε μικρά κομματάκια)
1 ντομάτα (Σε μικρά κομματάκια)
μισή πιπεριά (Σε μικρά κομματάκια)
2-3 φέτες ζαμπόν (Σε μικρά κομματάκια)

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο ρίχνουμε όλα τα υλικά για την γέμιση (κίτρινο τυρί, φέτα, ντομάτα, πιπεριά και ζαμπόν) και τα ανακατεύουμε.
Αφού πλύνουμε πολύ καλά το κοτόπουλο, του ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω και στην συνέχεια το γεμίζουμε με την γέμιση που ετοιμάσαμε. (βάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε)

Τοποθετούμε το γεμισμένο κοτόπουλο σε ένα ταψί.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανι.
τοποθετούμε τις πατάτες στο ταψί γύρω από το κοτόπουλο.

Ρίχνουμε στο ταψί το χυμό λεμονιού, το λάδι και ττις σκελίδες σκόρδου.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180-190 βαθμούς και βάζουμε το ταψί και ψήνουμε για περίπου 2 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος του κοτόπουλου.

Καλή σας όρεξη