ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1/2 kg κοτόπουλο (φιλέτο)

1  κρεμμύδι (μεγάλο)

1 πιπεριά (Φλωρίνης)

1 σκελίδα σκόρδο

1 πράσο (μεγάλο)

1 καρότο

λίγο μαϊντανός ψιλοκομμένο

βούτυρο λιωμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψυλοκόβουμε τα λαχανικά και με λίγο βούτυρο και ελαιόλαδο τα βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι να σοταριστούν,

προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους , λίγο νερό , αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.

Σε ένα ταψί λαδωμένο στρώνουμε τα μισά φύλα κρούστας περνώντας τα ενδιάμεσα με το ελαιόλαδο, απλώνουμε την

γέμιση και την σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλα τα οποία και αυτά τα έχουμε λαδώσει.

Χαράζουμε προσεκτικά από πάνω την πίτα και την βάζουμε στο φούρνο στους 180 για περίπου μια ώρα.

 

Καλή σας όρεξη