ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σπανάκι
1 κρεμίδι (ψιλοκομμένο)
3 κρεμμυδάκια φρέσκα (κομμένα)
λίγο άνηθο
1 ντομάτα
1 Φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1Φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά το σπανάκι, το χοντροκόβουμε και το αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξει.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε λίγο λίγο το σπανάκι και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν ώσπου να μαραθούν σε μέτρια φωτιά.
Τρίβουμε την ντομάτα στον τρίφτη και την βάζουμε και αυτή στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τον άνηθο.
Ρίχνουμε το ρύζι μαζί με 3,4 ποτήρια νερό και αλατίζουμε.
Τα αφήνουμε όλα να βράσουν για περίπου 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη