ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη)
250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ (ελαφρώς θρυμματισμένα)
250 γρ. ζάχαρη, άχνη
5 κ.σ. κακάο (κοσκινισμένο)
2 βανίλιες
2 κ.γ. κονιάκ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το βούτυρο.
Προσθέτουμε το κακάο μαζί με τις βανίλιες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2 λεπτά.
Στην συνέχεια αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής, ώσπου το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Ρίχνουμε στο μείγμα τα μπισκότα και το κονιάκ και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα ελαφρά.
Απλώνουμε στον πάγκο μας αντικολλητικό χαρτί κουζίνας και αδειάζουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ορθογώνιο σχήμα.
Κάνουμε ρολό το μείγμα με το αντικολλητικό χαρτί και το κλείνουμε στις άκρες τυλίγοντας το σαν καραμέλα.
Τοποθετούμε το ρολό στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Βγάζουμε τον κορμό από την κατάψυξη, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε με ένα πριονωτό μαχαίρι και σερβίρουμε σε κομμάτια.

Καλή σας όρεξη