Υλικά
3 αυγά
120 γραμμάρια ζάχαρη
70 γραμμάρια αλεύρι
60 γραμμάρια κακάο
μία βανίλια
250 γραμμάρια βούτυρο soft ή μαργαρίνη (ότι θέλουμε)
200 ml κρέμα γάλακτος
2 κουβερτούρες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, τη βανίλια, το βούτυρο (να έχει μαλακώσει), μαζί με τη μία κουβερτούρα που θα είναι επίσης λιωμένη και αυτή,
ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά,
βγάζουμε από το φούρνο το πυρέξ, και όπως είναι κόβουμε σε κομματάκια,
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει βράση, κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε σιγά-σιγά ώσπου να λιώσει η κουβερτούρα και περιχύνουμε το μείγμα επάνω από τη σοκολατόπιτα που είναι στο πυρέξ.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε για το γαρνίρισμα αμύγδαλα ή τριμμένη σοκολάτα ή ότι θέλει ο καθένας και είναι έτοιμη αυτή η συνταγή
Αυτή η συνταγή είναι για μικρή δόση για μεγαλύτερη δόση βάζουμε τα διπλά υλικά
Καλή επιτυχία
Την Συνταγή μας την έστειλε η Κική