ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα digestive
250 γραμ. τυρί κρέμα
200 γρ καρύδια ή αμύγδαλα (χωρίς αλάτι)
200 γρ κουβερτούρα
1 κσ βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα,
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε στο multi ώστε να τα κάνουμε σκόνη, ρίχνουμε τα μισά στο μπολ με την κρέμα και κρατάμε τα υπόλοιπα μισά σε ένα άλλο μπολ..
Περνάμε στο multi τους ξηρούς καρπούς (καρύδια ή αμύγδαλα) ώστε να τα κάνουμε και αυτά σκόνη. Τα προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά στο μπολ μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα.
Κάνουμε μικρά μπαλάκια το μείγμα και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.

Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα, προσθέτουμε την το βούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Παίρνουμε τα μπαλάκια από το ψυγείο και τα βουτάμε ένα ένα στην λιωμένη κουβερτούρα και πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο (αυτό που είχαμε κρατήσει).
Αφού κάνουμε όλα τα μπαλάκια τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά.

Καλή σας όρεξη.

Την Συνταγή μας την έστειλε η Κική