Υλικά

1 κούπα αλεύρι (Γ.Ο.Χ.)
1 ½ κούπα γάλα
2 αυγά
1 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ ηλιέλαιο
1 κ.γ. αλάτι

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά με αυγοδάρτη.
Προσθέτουμε στο μπολ το γάλα, τα αυγά, το ηλιέλαιο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ώσπου να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Με μία κουτάλα σούπας ρίχνουμε στο τηγάνι μία δόση από το μείγμα και με ελαφρές κινήσεις του τηγανιού φροντίζουμε να απλωθεί καλά το μείγμα.
Όταν η κρέπα ψηθεί την γυρνάμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Μόλις ψηθεί και από τις δύο πλευρές, βάζουμε την κρέπα σε ένα πιάτο και επαναλαμβάνουμε ώσπου να τελειώσει το μείγμα.

Επάνω σε κάθε κρέπα βάζουμε ότι υλικό μας αρέσει (γλυκό ή αλμυρό) και την διπλώνουμε.


Καλή σας όρεξη