Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 στήθος κοτόπουλο
200 γρ. μπέικον
2 αυγά
1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης
1 κρεμμύδι ξερό
200 γρ. κρέμα γάλακτος
300 γρ. Τυρί φέτα
καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το στήθος.
Μόλις βράσει το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το μπέικον και σε λεπτές ροδέλες την πιπεριά και το κρεμμύδι.
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο καλαμποκέλαιο και σοτάρουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το μπέικον και τέλος προσθέτουμε το κοτόπουλο για δύο με τρία λεπτά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και τα αυγά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τα υλικά που έχουμε σοτάρει, προσθέτουμε τη φέτα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Σε ένα ταψί, απλώνουμε τρία φύλλα κρούστας αλειμμένα ένα ένα, με καλαμποκέλαιο.
Από επάνω προσθέτουμε την γέμιση που ετοιμάσαμε και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
Και μετά απλώνουμε τρία τέσσερα φύλλα αλειμμένα ένα ένα, με καλαμποκέλαιο.
Χαράζουμε την πίτα και την ραντίζουμε με λίγο νερό.
Βάζουμε το ταψί με την πίτα στον φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 45 λεπτά στη μεσαία σχάρα.
Καλή σας όρεξη