ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πατάτες

3 αυγά

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

αλεύρι όσο πάρει

αλάτι

πιπέρι

λίγο μαϊντανό

λάδι για τηγάνι

γιαούρτι

 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις πατάτες, στην συνέχεια καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Μέσα σε ένα μπολ τρίβουμε (στο χοντρό τρίφτη) τις καθαρισμένες πατάτες και το κρεμμύδι.

Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σκόρδο, και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαφρός χτυπημένα αυγά.

Σιγά σιγά ρίχνουμε και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν τα υλικά ένας ομοιόμορφος χυλός.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίχνουμε ένα ένα τους πατατοκεφτέδες.

Τους τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Σερβίρουμε με το γιαούρτι.

 

Καλή σας όρεξη.