ΥΛΙΚΑ

6 Αυγά    
100 γρ Τυρί ρεγκάτο ή κεφαλοτύρι (τριμμένο)
1 φλιτζ. του καφέ γάλα
2 κ.σ. Βούτυρο
Πιπέρι
Μακαρόνια (χτεσινά)



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό λιώνουμε το βούτυρο και στρώνουμε από πάνω τα μακαρόνια (είτε με κιμά, είτε με σάλτσα, είτε χωρίς).
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε το πιπέρι και το τριμμένο τυρί και περιχύνουμε τα μακαρόνια μας.
Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 6 – 7 λεπτά από την μια πλευρά μέχρι να ροδίσει και το γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο να απολαύσουμε ζεστό.

Καλή σας όρεξη