Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια (όποια μας αρέσουν)
ελαιόλαδο
1/2 κιλό κιμά (της αρεσκείας μας)
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
νερό
αλάτι
πιπέρι
κανέλα
ρίγανη
Τυρί τριμμένο




Εκτέλεση Συνταγής

Ετοιμάζουμε τον κιμά

Στραγγίζουμε τον κιμά.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού κάψει, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον κιμά και τα τσιγαρίσουμε.
Ρυθμίζουμε την φωτιά στο μέτριο και ανακατεύουμε τακτικά για περίπου 5 λεπτά (θα δούμε τον κιμά να έχει ασπρίσει).
Προσθέσουμε την ντομάτα και το νερό (θα πρέπει το νερό να καλύπτει ίσα ίσα τον κιμά).
Ρίχνουμε αλάτι και τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο).
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά (ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό)
Προσθέτουμε το πιπέρι, την κανέλα τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε να το βράζουμε για ακόμα 15 λεπτά περίπου.


Ετοιμάζουμε τα μακαρόνια

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε νερό και προσθέτουμε αλάτι,
όατνα το νερό βράσει προσθέτουμε τα μακαρόνια και τα βράζουμε όση ώρα αναφέρει στο πακέτο.
αφού βράσουν τα μακαρόνια τα στραγγίζουμε σε ένα τρυπητό μπολ.
Στην κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε τα μακαρόνια μέσα και τα ανακατεύουμε καλά.


Σερβίρουμε
Στον πάτο του πιάτου ρίχνουμε λίγο τυρί τριμμένο, προσθέτουμε μακαρόνια και στην συνέχεια βάζουμε δύο με τρεις κουταλίες κιμά.
Τέλος από επάνω ρίχνουμε τυρί τριμμένο.

Καλή σας όρεξη