Υλικά

1/2 κιλό γίγαντες
3 κρεμμύδια (Ψιλοκομμένα)
2 σκελίδες σκόρδο (Ψιλοκομμένες)
1 κουτί ντοματάκια (ψιλοκομμένα)
μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
1 κ.σ. πελτέ
λάδι
αλάτι
πιπέρι



Εκτέλεση

Από βραδύς μουλιάζετε τους γίγαντες.
Την επόμενη μέρα τους ρίχνετε σε μία κατσαρόλα και τους βράζετε για 1 ώρα (περίπου).
Βγάζετε τους γίγαντες, τους σουρώνετε και τους ρίχνετε σε ένα ταψί.
Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον μαϊντανό.
Παίρνετε μία άλλη κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και στη συνέχεια ρίχνετε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι φτιάχνοντας μία σάλτσα και τα αφήνετε να βράσουν για λίγο.

Ρίχνετε την σάλτσα στο ταψί με τους γίγαντες και προσθέτετε λάδι και μαϊντανό.
Ανακατεύετε πολύ καλά και βάζετε το ταψί στο φούρνο σε μέτρια φωτιά ώσπου να γίνουν οι γίγαντες και να έχει δέσει η σάλτσα.

Καλη σας όρεξη

// //