ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλα κρούστας
1 κιλό φρέσκο σπανάκι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
λίγο άνηθο
200 γρ. ελαιόλαδο
4,5 αυγά
1/2 κιλό φέτα
αλάτι
πιπέρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι, το κόβουμε σε χοντρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και τα βάζουμε όλα σε μία μπασίνα.
Τα τρίβουμε με λίγο αλάτι μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τα αυγά, την φέτα σε τρίμματα, το πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνουμε τα μισά φύλα κρούστας λαδώνοντας τα ενδιάμεσα, ρίχνουμε την γέμιση και την σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλα τα οποία και αυτά τα λαδώνουμε ελαφρός.
Κλείνουμε της άκρες στα φύλα περιμετρικά λαδώνουμε από πάνω και βάζουμε την πίτα στο φούρνο για περίπου μία ώρα στους 180 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη.