ΥΛΙΚΑ

1 κοτόπουλο

2 κιλά πατάτες

3 σκελίδες σκόρδο

2 λεμόνια

2 κ. σούπας μουστάρδα

1 ποτήρι λάδι

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε 8 κομμάτια, καθαρίζουμε της πατάτες και της κόβουμε σε κύβους,

τα βάζουμε σε μία γάστρα,προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι και το χυμό από δύο λεμόνια.

Τα ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό και τοποθετούμε σκεπασμένη την γάστρα στον φούρνο για 1,5 ώρα,προς το τέλος βγάζουμε  το καπάκι από τη γάστρα για να πάρει χρώμα το φαγητό.



Καλή σας όρεξη.