ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο
2 κιλά πατάτες
3 σκελίδες σκόρδο
2 λεμόνια
2 κ. σούπας μουστάρδα
1 ποτήρι λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο σε 8 κομμάτια, καθαρίζουμε της πατάτες και της κόβουμε σε κύβους,
τα βάζουμε σε μία γάστρα,προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι και το χυμό από δύο λεμόνια.
Τα ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό και τοποθετούμε σκεπασμένη την γάστρα στον φούρνο για 1,5 ώρα,προς το τέλος βγάζουμε το καπάκι από τη γάστρα για να πάρει χρώμα το φαγητό.
Καλή σας όρεξη.