Υλικά
500γρ. μακαρόνια
100ml ελαιόλαδο
50γρ. βούτυρο
250γρ. μυζήθρα ξερή
4 αβγά
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια (σύμφωνα με τις οδηγίες τους)
Τα σουρώνετε και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα.


Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το βούτυρο και 100ml ελαιόλαδο και μόλις κάψουν ρίχνετε τη μυζήθρα.
Μόλις πάρει χρώμα προσθέτετε τα μακαρόνια και τα ανακατεύετε καλά.

Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα αυγά και προσθέτουμε μπόλικο αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε ένα πιάτο και επάνω βάζουμε 1 ή 2 αυγά.

 

Καλή σας όρεξη

// //