Σοκολατενια μπισκοτα

Υλικά
1,5 lit γάλα
260 γρ ζάχαρη
190 γρ σιμιγδάλι ψιλό
50 γρ αλεύρι γοχ
4 αυγά
2 βανιλίνες
ξύσμα από λεμόνι ή πορτοκάλι
70γρ βούτυρο
1 κτλσ γιαούρτι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα, 250 γρ ζάχαρη, 180 γρ σιμιγδάλι ψιλό, 50 γρ αλεύρι, 3 αυγά, 2 βανιλίνες, το ξύσμα από λεμόνι ή πορτοκάλι και σε μεσαία θερμοκρασία ανακατεύουμε συνεχώς (προσέχοντας να μην μας κολλήσει το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας) μέχρι να πάρει βράση.
Πρέπει να έχει πήξει και να έχει μια όμορφη κρεμώδες υφή
Το αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε 70 γρ βούτυρο και το ανακατεύουμε καλά.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί καλά και ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε.



Σε ένα κατσαρολάκι μικρό ανακατεύουμε 1 αυγό, 1 κτλσ γιαούρτι, 1 κτλσ ζάχαρη, 1 κτλσ σιμιγδάλι.
Το ρίχνουμε επάνω στο μείγμα και το αλείφουμε έτσι ώστε να πάει παντού.

Ψήνουμε στους 220⁰ Κελσίου για περίπου 40 λεπτά (μέχρι να πάρει χρώμα).

Την βγάζουμε από τον φούρνο και την αφήνουμε για 2-3 ώρες να κρυώσει.
Η Γαλατόπιτα είναι έτοιμη!

Καλή σας όρεξη