Υλικά
400γρ ζάχαρη
400ml νερό
800ml χυμό βύσσινο
180γρ κορν φλάουρ (νισεστέ)
150γρ ζάχαρη
Εκτέλεση
Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη και τα 200ml νερό μέχρι να λιώσει και να βράσει ανακατεύοντας συνέχεια.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το χυμό βύσσινο, τα 200ml νερό και το κορν φλάουρ και τα ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε συνέχεια τρίβοντας τον πάτο την κατσαρόλας με ξύλινη κουτάλα για να μην μας κολλήσει.
Μετά από λίγο θα δούμε να βγάζει μπουρμπουλήθρες και να έχει πήξει.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί η σε ένα μπολ
Αφήνουμε για 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει
Το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα στο μέγεθος που μας αρέσει και το πασπαλίζουμε με την ζάχαρη.
Καλή σας όρεξη