Υλικά
300 γρ Κουβερτούρα

150 γρ γάλα

400 γρ γιαούρτι (στραγγιστό)

σαντιγή (προεραιτικά)

Εκτέλεση

σε ένα μπόλ κόβουμε σε μικρά κομματάκια την κουβερτούρα.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το γάλα και το ρίχνουμε στο μπολ με την κουβερτούρα.
το αφήνουμε για περίπου 1 λεπτό ώστε να μαλακώσει η κουβερτούρα και στην συνέχεια το ανακατεύουμε ώστε να γίνει ένα ομειογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το γιαούρτι μέσα στο μείγμα και το ανακατεύουμε απαλά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ποτήρια και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία έως δύο ώρες.
Για το σερβίρισμα αν θέλουμε προσθέτουμε από επάνω σαντυγί ή ότι άλλο μας αρέσει.

Καλή επιτυχία