Υλικά:
1200 γρ. Γάλα (φρέσκο)
100 γρ. Ρύζι (γλασέ)
100 γρ. Ζάχαρη
1 βανιλίνη
φλούδες από πορτοκάλι
κανέλα (για πασπάλισμα)

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την κανέλα και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας. Μόλις το γάλα πάρει βράση χαμηλώνουμε αρκετά την ένταση στην κουζίνα και σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφήνοντας το ρυζόγαλο και σιγοβράζει ανακατεύοντας τακτικά για περίπου μισή ώρα. Όταν το ρύζι έχει μαλακώσει και έχει χυλώσει το μείγμα βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Αφαιρούμε τις φλούδες πορτοκάλι από την κατσαρόλα και μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε ατομικά μπολάκια. Τέλος πασπαλίζουμε με κανέλα και τα σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη!