ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό γαρίδες
2/3 φλ. Ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
1κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
1/2 κρασί άσπρο
1 πακέτο μακαρόνια
λίγο μαϊντανό
αλάτι πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τις γαρίδες.

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο, μαϊντανό και καθαρισμένες γαρίδες.

Σοτάρουμε για 5,6 λεπτά.

Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, τα ντοματάκια και το κρασί, βάζουμε το αλάτι και αφήνουμε να σιγοβράσει ώσπου να πήξει.

Βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα μακαρόνια.

Στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με την σάλτσα ντομάτας και τις γαρίδες.

 

Καλή σας όρεξη