Υλικά

600 γραμ. Κιμά (μοσχαρίσιο)
250 γραμ. Ψωμί (μπαγιάτικο)
1 Κρεμμύδι (τριμμένο)
1 Τομάτα (τριμμένη)
2 κ.σ. παρμεζάνα
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Αλεύρι για το αλεύρωμα



Εκτέλεση

Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε ελαφρά (να κρατήσει λίγο νερό) και το ρίχνουμε μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον κιμά.
Ζυμώνουμε ελαφρά για λίγο και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κρεμμύδι, την τριμμένη τομάτα, τη ρίγανη, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι.
Συνεχίζουμε να ζυμώνουμε κανονικά.
Αφήνουμε τον κιμά να ξεκουραστεί.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο.
Πλάθουμε στρογγυλά κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν.

Καλή σας όρεξη!