Υλικά
μισό κιλό Κοτόπουλο μπούτι (ξεκοκαλισμένο)
100 gr τριμμένη γραβιέρα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
100 gr φρέσκα μανιτάρια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. κουρκουμά
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Σκόρδο τριμμένο
Θυμάρι
Σουσάμι
λίγο λευκό κρασί
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι
Σε ένα τηγάνι ζεστένουμε λάδι και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρωμμα.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον κύβο κότας, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, την μουστάρδα, τον κουρκουμά, την γραβιέρα και ανακατεύουμε καλά,
ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο και το θυμάρι.
(όλα εκτός από το μέλι και το σουσάμι)
Σβήνουμε με κρασί τα υλικά στο τηγάνι και συνεχίζουμε σε χαμηλη φωτιά έως ότου μειωθεί το κρασί στο τηγάνι.
Στο τέλος προσθέτουμε το μέλι και το σουσάμι και ανακατεύουμε.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο φίλος μας ο Γιάννης
Καλή σας όρεξη.