Σοκολατενια μπισκοτα

Υλικά

400 γρ. Αλεύρι
5 γρ. Μαγιά
2 1/2 κ.σ. Ζάχαρη
1 κ.γ. Αλάτι
1 κ.σ. Ταχίνι
250 γρ. Χλιαρό νερό
Σουσάμι



Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα μπολ και μέσα ρίχνουμε 400 γρ. αλεύρι, 5 γρ. μαγιά, 1 κ.σ. ζάχαρη, 1 κ.γ. αλεύρι 1 κ.σ. ταχίνι, 250 γρ. χλιαρό νερό και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Όταν αρχίσει να σχηματίζεται ι η ζύμη, την ζυμώνουμε καλά με τα χέρια.
Την σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε σε χλιαρό μέρος έως ότου διπλασιαστεί.

Παίρνουμε ένα ταψί στρώνουμε επάνω λαδόκολλα και απλώνουμε την ζύμη.
Την σκεπάζουμε με μία πετσέτα και την αφήνουμε να φουσκώσει για 35΄- 40΄ λεπτά.

Παίρνουμε ένα μπολάκι και ρίχνουμε μέσα λίγο νερό και 1 1/2 κ.σ. ζάχαρη, το ανακατεύουμε και με ένα πινέλο κουζίνας αλείφουμε την ζύμη και ρίχνουμε από πάνω σουσάμι.

Με τα δάχτυλα μας πιέζουμε ελαφρά την ζύμη και την βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25΄- 30΄ έως ότου ροδίσει.

Η λαγάνα μας είναι έτοιμη

Καλή σας όρεξη